Om oss

Om Paris & Billy

Paris & Billy grundades 2018 med det bakomliggande syftet att försöka förändra klädindustrins negativa miljöpåverkan genom att erbjuda konsumenter möjligheten att förändra sitt konsumtionsmönster. Vi är ett miljöfokuserat svenskt företag som bedriver uthyrning av barnkläder och leksaker av hög kvalitet via prenumerationstjänst till fast månadskostnad.

Vi hyr ut barnkläder, gunghästar, gåbilar, balanscyklar, dockhus, trä pussel och pedagogiska träleksaker och utökar hela tiden vårt produktsortiment för att passa fler av våra små kunder.

Familjer väljer att hyra från oss istället för att köpa för att få ständig tillgång till barnkläder i rätt storlek och leksaker som barnen älskar att leka med. De vill också kunna ta större ansvar över sin konsumtion och bidra till hållbarhet. Våra kunder vill slippa ha dåligt samvete över sin konsumtion. Hyrtjänster för barnkläder och leksaker var tjänster vi själva eftersökte och vi tycker att det är på tiden att det kommer fler, mer hållbara alternativ till traditionell shopping! Fördelar för miljön, samhället och föräldrar.

Paris & Billy säljer också delar av vårt sortiment som av olika anledningar inte längre ingår i våra uthyrningstjänster. Du kan hitta leksaker och barnplaggspaket som aldrig har varit uthyrda, som har hyrts ut ett fåtal gånger samt som har varit med om reparationer! Vårt mål är att förlänga leksakernas och plaggens livslängd ytterligare efter att de gjort sitt i vår uthyrning. 

Vårt kontor och lager finns i Nässjö, Småland och vi levererar till familjer över hela EU inkl Norge.

Paris & Billy – grundarna

Paris & Billy AB drivs av Simone Claesson som brinner för hållbarhet i samband med klädkonsumtion. 

Simone Claesson, VD, strategi och marknadsföring, Paris & Billy AB

 

Simone Claesson, VD, strategi och marknadsföring, Paris & Billy AB

 

Simone är den mer sociala och extroverta av grundarna, vars hjärta slår extra hårt för entreprenörskap och företagande. Hon är mycket idérik, målinriktad och har en övergripande och strategisk blick över bolagets verksamhet. Simone ansvarar i synnerhet för marknadsföring, hemsidan, kundvård, vägledning av anställda i produkt- och lagerhantering samt kontakter med media.

 

Våra värdeord

HÅLLBARHET

En stor del av Paris & Billy koncept bygger på hållbarhet och det är något vi vill skall genomsyra hela vår organisation, oavsett om det gäller miljö, processer eller människor.

INNOVATION

Samhället är i ständig förändring och för oss är det viktigt att vara flexibla och anpassa oss efter marknaden. Innovation är nyckeln till framgång för Paris & Billy.

ÄRLIGHET

Att vara ärliga mot oss själva, våra kunder, samarbetspartners och andra som är involverade i Paris & Billy är av viktigt för oss. Ärlighet vara längst! 

SAMHÄLLSNYTTA

Paris & Billy brinner för att skapa samhällsnytta och arbetstillfällen åt personer som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Hantering av plaggen samt administration skall skapa lokala arbetstillfällen för att stödja människors återinträde på arbetsmarkaden, t ex långtidsarbetslösa.Vi tror på mångfald och rätt person på rätt plats.

KONTAKT

Paris & Billy AB,

Industrigatan 44A,

571 38 Nässjö

Skriv: info@parisandbilly.com

Ring: 07933 56073

Öppettider: Mån – Fre 9:00 – 17:00 (lunchstängt 12-13)

Om ditt ärende behöver hanteras direkt rekommenderar vi dig att ringa oss under våra öppettider.

Paris & Billy - hållbar klädkonsumtion - Simone Claesson