Våra ambassadörer

SAMARBETEN LOKALT OCH GLOBALT

För att utveckla Paris & Billy och våra produkter vill vi jobba i nära samarbete med olika ambassadörer, familjer som dagligen använder våra barnkläder och mammakläder och brinner för sina respektive intresseområden. Deras input är ovärderlig för oss för att förbättra och utveckla våra hyrpaket. Vi vill ha ambassadörer över hela Europa där vissa av dem jobbar lokalt och är välkända profiler på sina respektive hemmaplaner. Även andra som figurerar ibland i internationella sammanhang. Oberoende om våra ambassadörer är lokala eller globala är det viktigaste för oss på Paris & Billy att de vi samarbetar med delar våra etiska och hållbarhetsvärderingar och brinner för att utveckla hyrpaket för barnfamiljer som lever upp till de högt ställda krav som våra familjer förväntar sig.

VILL DU BLI EN AV VÅRA AMBASSADÖRER / INFLUENCERS

Brinner Du för hållbarhet och återanvändning?

Tycker du det är en bra ide att barnfamiljer får mer kvalitetstid tillsammans istället för att lägga tid på att shoppa, lagra och sälja barnkläder och leksaker?

Vill Du dela med Dig? Dela med Dig av Dina återanvändningstankar till Dina vänner och följare.

Specialprogram just för Dig. Du får rabatt hos oss på egna beställningar eller presentkort Du kan ge till Dina vänner eller följare. Rabattens storlek baseras på hur många följare du har.

Kontakta oss för mer information!

info@parisandbilly.com