Om oss

OM PARIS & BILLY

Paris & Billy grundades 2019 med det bakomliggande syftet att försöka förändra klädindustrins negativa miljöpåverkan genom att erbjuda konsumenter möjligheten att förändra sitt konsumtionsmönster. Vi är ett miljöfokuserat svenskt företag som bedriver uthyrning av barnkläder och mammakläder av hög kvalitet via prenumerationstjänst till fast månadskostnad.

Vi hyr ut barnkläder 0 – 3 år samt mammakläder och utökar hela tiden vårt produktsortiment för att passa fler av våra små kunder.

Familjer väljer att hyra från oss istället för att köpa för att få ständig tillgång till barnkläder i rätt storlek. De vill också kunna ta större ansvar över sin konsumtion och bidra till hållbarhet. Våra kunder vill slippa ha dåligt samvete över sin konsumtion. Hyrtjänster för babykläder och mammaklänningar var tjänster vi själva eftersökte och vi tycker att det är på tiden att det kommer fler, mer hållbara alternativ till traditionell shopping! Fördelar för miljön, samhället och föräldrar.

Hos oss kan ni hyra nya (organisk bomull), begagnade eller Upcyclade barnkläder 0 – 3 år. Välj bland våra färdiga paket flicka, pojke eller unisex   eller välj själv de 20 plagg som ingår i paketet.

Hos oss kan ni också hyra nya (organisk bomull) eller begagnade mammakläder. Övergången från graviditet till föräldraskap blir smidig när prenumeration av mammakläder övergår till barnkläder. Val av färdiga paket eller välj själv de 7 plagg som skall ingå i paketet.

Vårt mål är att förlänga plaggens livslängd ytterligare efter att de gjort sitt i vår uthyrning. Ibland utför vi också lagningar innan vi skickar ut plaggen till nästa familj allt för att bidra till hållbarhet. Vi har nu exklusivt avtal leverantör inom Upcycle – dvs som tillverkar barnkläder av vuxenkläder – deras kläder
går bara att hyra från oss och går inte heller att köpa någon stans.

Vårt kontor och lager finns i Nässjö, Småland och vi levererar till familjer över hela EU inkl Norge.

PARIS & BILLY – GRUNDARNA

Paris & Billy AB drivs av Simone Claesson som brinner för hållbarhet i samband med klädkonsumtion.

Simone brinner för hållbarhet, entreprenörskap och företagande. Hon är mycket idérik, målinriktad och har en övergripande och strategisk blick över bolagets verksamhet. Simone ansvarar i synnerhet för marknadsföring, hemsidan, kundvård, vägledning av anställda i produkt- och lagerhantering samt kontakter med media.

Simone Claesson, VD, strategi och marknadsföring, Paris & Billy AB
Simone Claesson, VD, strategi och marknadsföring, Paris & Billy AB