Så funkar det

BARNKLÄDER PRENUMERATION!

MAMMAKLÄDER PRENUMERATION!

VARFÖR HYRA?

MILJÖ & ETIK

Visste ni att negativ miljöpåverkan är nästan lika stor från klädindustrin som från oljeindustrin? I Sverige slängs ca 100 000 ton textilier varje år. Låt oss tillsammans dra vårt strå till stacken och bidra till hållbarhet! 

De barnkläder som Paris & Billy hyr ut är av god kvalité och håller för flera barns användningar.  Slutligen skänker vi det som inte längre kan hyras ut till återvinning.

Produktion av våra barnkläder är OEKO-TEX certifierad av naturmaterial såsom ekologisk bomull. Förbrukning av vatten, kemikalier, energi och textilspill vid tillverkningen minimeras. Vi sköter all hantering från vårt huvudkontor i Nässjö. Paketen skickas till ditt närmsta ombud. Fri frakt och fria storleksbyten ingår i alla våra prenumerationer! 

Vi strävar efter att våra leverantörer delar vår etiska värdegrund både vad gäller hållbarhet samt hur anställda och lokalsamhället behandlas.

I våra klädpaket fraktas 20 barnplagg samtidigt vilket skonar miljön istället för att många små paket med enskilda plagg skickas från olika e-handelsföretag! Och det är också bättre ur miljösynpunkt när ett helt paket skickas från oss istället för att ni åka till och från fysiska butiker och loppisar.

TIDSBESPARING

Vad är skönast? Att plagg för plagg leta barn- och mammakläder i butikerr, loppisar eller diverse onlineaffärer? Eller att sitta bekvämt i soffan och klicka hem en av våra prenumerationer med färdiga paket av barn- eller mammakläder och sedan veta att ert behov av kläder är täckta så länge ni vill fortsätta prenumera? Då får ni mer tid att ägna med familjen!

Att sedan sälja  mammakläder och urvuxna barnkläder tar också tid! Men när ni prenumererar och barnet börjar växa ur kläderna beställer ni bara en ny storlek och skickar tillbaka de gamla till oss! Jättesmidigt och sparar tid!

 

SLIPP LAGRA

Hur mycket plats (och tid) lägger vi egentligen på att lagra urvuxna barnkläder ? Med prenumeration sparar ni plats – ni skickar bara tillbaka paketet till oss och vi skickar nästa storlek!

Och kanske känn det svårt att tacka nej när välmenande släktingar och vänner erbjuder ovälkomna arvekläder ni vet att barnen inte kommer att använda? Kläder som hamnar i garderoben eller på vinden? Nu kan de istället kan de ge er presentkort (från 599 kr) som ni kan använda för prenumeration på Paris & Billy barnklädespaket. En perfekt present för  välkommen-till-världen, dop, födelsedag eller julklapp! 

PENGAR & BUDGET

Vad kostar egenligen barnkläder per månad? Det vill vi ju helst inte tänka eller räkna på med våra små älsklingar men vi kan väl vara överens om att de flesta av oss vill ha bästa kvalitet till lägsta möjliga kostnad. Det får man från Paris & Billy! Att hyra ett paket med barnkläder eller mammakläder från oss är billigare än att köpa nytt även om ni köper lågprismärken eller på loppisar.

Det blir lätt att budgetera då ni vet hur mycket kläderna kostar varje månad.

En annan fördel med prenumeration är att ni slipper ha för många kläder i vissa storlekar och för få i andra – med Paris & Billy har ni alltid 20 fina plagg att använda!

Barnfamiljer är vår framtid och vi erbjuder mängdrabatter för flerbarnsprenumerationer (syskon, tvillingar, grannar, vänner, babygrupper etc). Rabatt 5% per extra paket. Och rabatter när ni rekommenderar en vän att bli kund hos oss. 🙂

ARBETSTILLFÄLLEN

Paris & Billy har ett starkt samhällsengagemang och brinner för att skapa arbetstillfällen.

Vi erbjuder t ex lokala arbetstillfällen åt långtidsarbetslösa inom hantering och administration av plagg.